50277.jpg

Puoli vuotta sitten perustin tämän blogini. Ihka ensimmäinen postaus löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Kuuteen kuukauteen on sisältynyt paljon kirjoittelua, ~6000 vierailijaa ja tällä hetkellä blogilla on peräti 31 tilaajaakin. Ei hassummin!

Puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, ettei blogillani ole mitään teemaa tai aihetta, kunhan kirjoittelen itseä kiinnostavista asioista. Jotenkin itsestään terveellisemmän elämän tavoittelu nousi kuitenkin blogin punaiseksi langaksi.

Syy lienee selvä. Terveellisempi elämäntyyli on minulle tärkeä asia, mutta minulla ei oikeassa elämässä ole oikein ketään ihmistä, jonka kanssa jakaa näitä asioita. Jotkut tuttavat katsovat lähinnä päätään pyöritellen vaikkapa sykkeen mittausta tai proteiinipatukan syömistä kahvitauolla. Blogin kautta olen saanut kontaktia samanhenkisten ihmisten kanssa, ihmisten, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kuin minä.

Mitä on sitten puolen vuoden aikana tapahtunut? Kuvauksessani lukee seuraavaa:

Anti-Sportti tyttö matkalla Wannabe-Sportiksi. Taiteilua epäterveellisen ja terveellisen elämän välimaastossa. Puhetta asiasta ja asian vierestä.

Juuri tuota viimeiset puoli vuotta on ollut. Taiteilua ja tasapainoilua. Taidan vain olla sen verran häveliäs ihminen, että olen tänne kirjoitellut niitä positiivisia kokemuksia, vaikka niitä negatiivisiakin olisi tarjolla. Jotenkin ei vain kehtaa kertoa siitä, kun söin kokonaisen pizzan ja hampurilaisen. Tai kun vedin lakupussin 15 minuutin automatkan aikana. Tai kun tuli nautiskeltua liikaa punaviiniä niin että oli kaksi päivää pää kipeä. Tai kun sorruin maistamaan tupakkaa kun join sitä punaviiniä.

Niistä mukavista asioista on vaan niin paljon kivempi kirjoittaa. Puolen vuoden aikana olen esimerkiksi
  • oppinut pitämään kuntosalilla käynnistä ja saanut siitä jotenkuten jopa säännöllistä
  • kokeillut monia uusia, kivoja lajeja (bodypump, bodycombat, gymstick, hiihto, kuntonyrkkeily)
  • rakastunut hiihtoon, mitä inhosin ennen yli kaiken
  • lopettanut tupakanpolton
No siinäpä sitä. Ajattelin jatkaa samalla linjalla tästä eteenpäinkin. Haasteita riittää, monia uusia lajeja on vielä kokeilematta, ruokavaliossa tekemistä triglyseridiarvojen laskemiseksi. Kiva että olette viihtyneet seurassani näinkin pitkään, toivottavasti viihdytte jatkossakin!

Täällä vielä puhuvia kissoja aamun piristykseksi!