Yritin lueskella ulkopuolisesti ja kriittisesti näitä juttujani. Huomasin, että näistä kirjoituksista saattaa välittyä kuva tiukasta fitnessbeibestä, jonka elämä on kurinalaista ja täynnä liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Ja tuo kuva menee aika hyvin metikköön.

Pieni kertaus teille, jotka matkaan olette lähiaikoina hypänneet. Muutama vuosi takaperin olin totaalinen liikunnanvihaaja ja sohvaperuna ja mässääjä. Niin ja 11 päivää sitten olin vielä kova tervakeuhko.

Ylipaino ja huono kunto on herätellyt tekemään muutoksia. Paransin ruokavaliota ja opettelin pitämään liikunnasta. Mutta en silti lähelläkään täydellistä ole. Edelleen syön pitsaa ja juon punaviiniä, mutta en ihan niin usein. Saattaa mennä kokonaisia viikkoja etten liiku yhtään, kun en vain jaksa.

Näistä ns. "epäonnistumisista" en vain pahemmin kailota täällä blogissa, vaan kerron mieluummin onnistuneista kokemuksista liikunnan ja terveyden saralla. Mutta että tiedätte, en ehkä elä ihan niin terveellisesti ja kurinalaisesti kuin tämä blogi antaisi olettaa. Mahassakin on aika paljon tuota röllykkää ja jenkkakahvatkin löytyy. Kaukana mistään fitnesspeipestä siis.

Mutta ihan aikuisten oikeasti olen todella kiinnostunut liikunnasta ja terveistä elämäntavoista. Mutta ihan aikuisten oikeasti olen perusluonteeltani myös laiska sekä mukavuuden- ja nautinnonhaluinen. Ja tämä blogi kertoo siis noiden kahden ristiriitaisen asian välimaastossa taiteilusta.