Eilen kävin kuntosalilla. Oli ihan kivaa, viime viikko kun meni lonkkakipuja parannellessa. Jaettu ohjelma on mukavan lyhyt, joten energiaa riittää sarjojen huolelliseen suorittamiseen.

Hoksasin eilen että minun rintalihakseni ovat ihan onnettomat. Säälittävät jopa. Rintalihaslaitteissa olen pienimmällä mahdollisella painomäärällä vääntänyt naama punaisena. Eilen menin kokeilemaan elämäni ensimmäistä penkkipunnerrusta. Yritin nostaa pelkkää tankoa, se nousi ehkä muutaman kerran ja sitten oli pakko lopettaa. Kummallista että rintalihakset ovat noinkin heikossa kunnossa. No, onpahan parantamisen varaa.

Jalkaprässi taas on ollut mukava yllätys, siinä tulokset paranevat niin nopeasti, ettei itsekään pysy mukana. Melkein joka viikko saa nostaa painoja yhden pykälän. No, kaipa jalat ovat sitten nopeammin kehittyviä ulokkeita.

53883_in_the_gym_5.jpg

Vaikkakin yksittäinen kuntosaliharjoituskerta vie sinällään vähän aikaa, vie se viikosta kuitenkin sen verran aikaa etten ole jumppiin paljon ehtinyt. Kun olen ajatellut keskittyä yhteen urheilusuoritukseen per päivä, ja kuntosalireissuja on kolme viikossa. Sinänsä kyllä harmittaa, koska monia kivoja jumppia ois vielä kokeilematta. BodyStep ja BodyBalance ainakin ovat vielä kokeilulistalla. No, kylläpä niihin kerkeää, ei pitäisi kaikkea ahnehtia kerralla.

Tänään muuten loppuu eräs hakuaika, joka saattaa pistää elämäni mullin mallin! Jännitystä ja täpinää ilmassa siis!