Olen huomannut käyväni jatkuvaa kaksintaistelua selkäni kanssa. Toissapäivänä kävin miehen pyörällä puolen tunnin pyöräilylenkillä, ja selkä yritti tulla kipeäksi sen jälkeen. Olen oppinut tunnistamaan jo merkit. Taltutin sen tunnin venyttelyllä. Eilen kävin kuntosalilla, ja taas selkä yritti muistutella olemassaolostaan. Taas venyttelin Tehiksen ajan, ja sain kivun väistymään, toistaiseksi. Tosin raskaammissa rasituksissa, juoksu, pitkä pyöräilylenkki tms. venyttelyt eivät toimi, selkä tulee kipeäksi ja on kipeä pari päivää. Mutta onpahan sentään jotakin.

Saliohjelman rinta-, olkapää- ja ojentaja -päivä onnistui sekin hienosti. Ohjelma oli sopivan pituinen, ja liikkeitä tuntui olevan tasapainoisesti. Tosin toisen hauisliikeen jätin kokonaan pois, keväällä venähtänyt ranteeni ei ole enää entisensä ja erityisesti hauisliikkeet vihlovat ikävästi. Ja minusta on kiva, että tämä nykyinen ohjelma on "perinteinen", ei siis mitään paritreeni/pyramidisarja -kikkailuja. Jokaisen sarjan välissä on tauko, ja olen käyttänyt ne jalkojen venyttelyyn. Tahti on rauhallisempi, mutta se antaa enemmän energiaa ja jaksamista keskittyä liikkeisiin. Sopii minulle hyvin!

Tänään tämä tyttö vaihtaa rokkikengät jalkaan, ja suuntaa nokkansa kohti Qstockia! Tänään odotellaan innolla ainakin SMG:tä, PMMP:tä ja tietenkin iki-ihanaa POTF:ia!

(Niin ja tukasta tuli muuten ihan jees!)