Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin olen ollut aika kipeänä tuosta tiistaiseta kuntosalikokeilusta. Taisin ottaa ekan kerran vähän liian ahnehtien ensimmäisen kerran kun on jo monta päivää lihaksia niin kolottanut. Eilinen tanssitunti onneksi hieman verytti paikkoja joten olo alkaa olemaan jo jotain muuta kuin puupökkelö.

Varmaan jo joku ehti ajatella, että nyt siltä tytöltä loppui se kuntosaliharjoittelu kuin kanan lento. Ehei, motivaatio on edelleen kova, vaikka pari päivää on ollut olo kuin katujyrän alle jääneellä. Oikeastaan vähän odotankin että pääsisin salille. Suosiolla toki olen odottanut että tämä lihaskipu laimenee, ei taida olla paljon järkeä mennä salille jo valmiiksi paikat kipeänä. Ensi viikolle on edelleen tarkoituksena ottaa kaksi kuntosalipäivää tehokiinteytys-ohjelman mukaisesti. Ehkä nyt otan kuitenkin hieman pienemmillä painolla, jotta keho ehtii sopeutua uuteen treenaamiseeni.  Mikäpä kiire tässä, valmiissa maailmassa.

Huomenna yritän sitten ottaa alkumitat ja -luvut. Mittauspäivä on huomenna sen takia, että lauantai-iltana on tyttöjen iltamat, ja tästä seuraa se etteivät bileillan jälkeiset lukemat ole oikein luotettavia. Eli parempi ottaa lukemat huomenna.

Jännittävä kokeilu tulossa. Saanko ahkeralla urheilulla nipistettyä senttejä? Entä jaksanko urheilla ohjelman mukaisesti? Syömisistä en aio niinkään ressata, koska en niitä pilkuntarkasti aio muutenkaan noudattaa. Hieman lähinnä parantelen nykyistä ruokavaliota ja -rytmiä. Jännittävää lienee myös se, että menin tekemään tästä tulevasta projektistani tavallaan julkisen, mikä asettaa paineita onnistua edes jollakin asteella. Onneksi paineet ovat kuitenkin positiivisa, lähinnä motivoivia. Epäonnistuminenkin on hyvin mahdollista, enkä pelkää sitäkään. Olenhan vain ihminen.

Jospa listaisin tähän tavoitteitani tehokiinteytyksen suhteen, jonkinlaisessa tärkeysjärjestyksessä jopa.

  1. Saada lihaskuntoharjoittelu mielekkääksi osaksi viikottaista urheilurutiinia.
  2. Parantaa kuntoa. (OwnIndex on tässä mittarina)
  3. Opetella syömään joka päivä 5-6 ateriaa.
  4. Parantaa ruokavaliota entisestään, enemmän proteiinia ja enemmän kasviksia.
  5. Nipistää senttejä.