Viime viikkoinen pilates oli ilmeisesti todella tehokasta, koska kahden päivän jälkeen alkoi todella tulemaan tuntumaa vatsalihaksiin! Nauraminen kävi niin kipeää että nauratti vaan enemmän! Mukava tunne, pakko päästä äkkiä uudestaan.

Siihenpä se liikunta sitten jäikin. Varoin tarkoituksella tukkoonnuttamasta jalan lihaksia uudestaan. Aika vähän voi loppujen lopuksi tehdä mitään kun on jalat poissa pelistä.

Minähän tietenkin korvasin liikunnanpuutoksen lipittämällä kesäteatterin väliajalla siideriä (ja pari sen jälkeenkin..) sekä syömällä kummitytön synttäreillä läjäpäin täytekakkua ja muita herkkuja. Syömistä ja juomista on ollut jotenkin todella vaikea saada kontrolliin. Ja se kyllä todellakin näkyy. Olen alkanut selvästi lihomaan, sekä vaatteiden ja puntarin mukaan. Onkohan musta kovaa vauhtia tulossa sellainen kuuluisa jojo-laihduttaja?

Nyt onkin hyvä sauma laittaa homma kontrolliin. Työpaikan ruokala meni loppukuuksi kiinni, mikä tarkoittaa sitä, että omilla eväillä on pärjättävä. Ja omia eväitä on helpompi kontrolloida.

Lisäksi aktivoin kalorilaskurin uudelleen toimintaan. Pitää vähän aikaa pitää sitä raatorehellistä ruokapäiväkirjaa. Ei muu auta.

Voi kun pääsisi liikkumaan. Oikeen kunnolla hikoilemaan. Vaan ei niin ei. No, tälle viikolle on tarkoitus päästä pilatekseen ja ihka ekaa kertaa myös bodybalanceen! Eiköhän siinä ole korviketta kerrakseen.