Eilen illalla kokeilin fysioterapeutin antamia takajalkojen (!) venytysohjeita. Kyllä niihin vaan saa aikaa uppoamaan, 3*12min setti pitäisi joka päivä muistaa tehdä. Pitkäkestoiset (2 min) venytykset tekevät kyllä hyvää, mutta on niitä vähän tylsä tehdä. Mutta pakko jaksaa että päästään taas kuntoon!

Vartavasten minua tehdyt asennonkorjauskengänpohjalliset ovat olleet jalassa, mutta en niiden kanssa mitään sen kummempia vaikutuksia ole havainnut, vielä. Mutta aika vähän minulla tuli kenkien päällä oltuakaan, ulkonakin oli niin kamala keli että melkein uimaan joutui.

Tänään olisi kova yritys päästä kuntosalille. Perjantai-iltapäivät ovat minun heikko kohtani, hyvin herkästi silloin luistan liikkumisesta. Yleensä on aina niin kiire päästä viikonlopun viettoon.

Ehdotin eilen miehelle liikuntaskabailua, kun sillekin nyt se sykemittari saatiin. Leikkimielistä kisailua siitä, kumpi kerää enemmän kulutettuja kaloreita ja liikunta-aikaa vaikkapa kuukauden aikana. Tuntui innostuvan asiasta. Kiva juttu, toivottavasti motivoi meitä molempia.

Huomenna meillä on tosin vuosipäivä, ja aiomme viettää sen kylpylässä ja hienosti syömässä.

61217.jpg