Pikku Hiiri haastoi minut mukaan meemiin. Ihmettelinkin jo tuossa, että muistaakohan minua kukaan? Mutta että tähän oli sitten vaikea keksiä vastauksia. Meemihän koskee omituisia tapoja. Koska en suostu olemaan kokonaan omituinen, otetaan listaan mukaan myös huonoja tapojani. Ja näistäkin osa on mielestäni ihan normaaleja rutiineja, mies vain sattuu olemaan sitä mieltä että ne ovat huonoja tapoja. Jollainhan se tämäkin lista on täytettävä.

1. Jos lasissa on ennestään nestettä, en kaada päälle uutta ennenkuin entiset on juotu. En myöskään suostu ottamaan lasiin nestettä lisää, vaikka joku muu kaataa, vaan työnnän käteni alle. Tullee huolia, on minulle opetettu. Enkä halua tämän enenpää huolia.

2. En oikein osaa nukahtaa jos telkkari ei ole päällä. Tätä tarkoitusta varten minulla on olemassa erityiset nukkumissilmälasit, jotka päässä menen sänkyyn katsomaan televisiota. Sellaiset vähän huonommat, joille ei ole niin väliksi jos sattuvat nukkuessa solmuun menemään. Aamulla herään usein nämä nukkumisrillit päässäni.

3. Näin talvisaikaan minusta on kiva riisua vaatteet kerralla. Siis yhdellä vetäisyllä lähtee farkut, sukkahousut, sukat ja alushousut. Yhtenä möykkynä lentävät sitten pyykkikoriin. Miehen pestessä pyykkiä pientä urputusta on kuulunut noita myttyjä aukoessa. En ole ollut kuulevinani.

4. Tykkään aamuisin jatkaa uniani. Siis kirjaimellisesti. Hyvä uni menossa, kello soi, ja haluan tietää miten uni loppuu, joten sammutan kellon ja jatkan samaa unta samasta kohdasta. Tämän takia myöhästyn usein töistä.

5. Saatan nukkua tuntitolkulla torkun kanssa levollisin mielin. Aamulla kello herättää puoli seitsemän. Parhaimmillaan saatan torkuttaa yhtäjaksoisesti puoli yhdeksäänkin saakka ennenkuin nousen. Nukun kymmenen minuutin pätkissä sikeitä levollisia unia. Torkun kanssa on paljon parempi omatunto nukkua, jos kello on mennyt kokonaan pois päältä iskee paniikki ja nousen ylös. Tämänkin takia myöhästyn usein töistä.

Olen nyt outo enkä haasta ketään koska kaikki ovat jo tähän vastanneet ja tämä meemi alkaa olemaan jo menneen talven lumia..