Mieli on tänään hyvä, monestakin syystä.

Eilen kävin taas työpaikan kuntosalilla. Jaksan hämmästyttää itseäni kerta kerralta enemmän. Mihin on hävinnyt kaikki ennakkoluulot ja negatiiviset ajatukset salilla käymisestä? Tiedän, ehkä ne olivat tekosyitä olla käymättä, mutta nyt olen ne ylittänyt komeasti, ja salikäynnit ovat pelkkää nautintoa. Eilen lisäilin taas hitusen verran painoja lisää. On mahtava huomata miten nopeasti sitä kehittyy ja voimat kasvaa. Ja kuvitelkaa, menin lattialle makoilemaan ja väänsin naama punaisena vatsalihaksia. Kun tilanne vielä puolitoista vuotta sitten oli se, että vatsalihaksia en tehnyt _kenenkään_ nähden, en edes oman miehen silmien alla. Nyt salilla oli minun lisäkseni kolme ihmistä, joista kaksi puolituntematonta mieshenkilöä. Ja sali on tosiaan noin normiolohuoneen kokoinen, että edes piilossa en niitä vatsalihaksia voinut tehdä. Mikä ihme minuun on mennyt? Olen taas itsevarmempi, uskaliaampi, rohkeampi kuin koskaan aiemmin.

Tänä aamuna iloitsin myös vaatteiden sopimattomuudesta, vaikka se hullulta kuulostaakin. Tänään laitoin farkut jalkaan, jotka ostettaessa olivat tiukat kuin liian pieni makkarankuori. Vetoketjullakin oli tapana aueta itsestään, kun olivat niin pingottuneet vatsan kohdalta. Nyt ne jopa hieman lököttävät. Aamulla laitoin päälle villapaidan, joka ostettaessa oli myöskin niin kittana, että makkarat paljastuivat armotta (miksiköhän olen ostanut liian pieniä vaatteita aiemmin?). No sekin nyt lököttää. Ja niin, talvitakilla sama kohtalo. Ostettaessa oikein nafti, nyt roikkuu päällä kuin teltta. Että minä osaan olla iloinen.

Ilahduttava juttu on myös se, että kalorilaskurissa tehdään koko ajan käyttömukavuutta tehostavia parannuksia. Kaiken maailman mukavia käppyröitä tulee lisää päivittäin. Olen nyt tuota laskuria nyt viikon päivät käyttänyt, ja se on oikein mukava ollut syömisten seuraamista varten. En varmaan loppuelämääni jaksa syömisiä kirjata, mutta ehkä nyt sellainen kuukauden tai kahden seurantajakso voi tehdä hyvää. Tai oikeastaan on jo tehnyt hyvää.

Niin ja tietenkin se tärkein, viikko enää jouluun!

23430.jpg