Bioteekin 3-tehojuoma tuntuu vaikuttavan ainakin sen verran, että se pistää juoksuttamaan vessassa. Yölläkin täytyy nousta vessaan, mainosta lainatakseni. Kait se sitten on ihan hyvä merkki. Täytyy raportoida muista tuntemuksista sitten myöhemmin.

Eilen menin kuntosalille. Tein treenit oikein pitkän kaavan mukaan, ja raskaasti. Ehkä piti vähän itseä rääkätä hulttioviikonlopun jälkeen. Mutta hyvältä se tuntui, olin yksin salilla ja sain keskittyä rauhassa omaan suoritukseeni. Jaksoin lopuksi vielä hakata säkkiä kymmenisen minuuttia, mikä sai aikaan mukavan lämpimän tunteen kropassa (ja mielessä).

Ikäväkseni jo muutaman kuukauden naljaillut oikea ranteeni ilmoitti taas olemassaolostaan hauista tehdessä ja säkkiä hakatessa. Sama ranne on kuntosalin lisäksi oikutellut bodypump-tunnilla. Nyt olen tullut siihen johtopäätökseen, että minun pitänee ostaa itselleni rannetuet. Kyllähän ne tietysti on semmoista wannabecool-oheiskrääsää, joka voi vähän hävettää, mutta ei auta murehtia ulkonäköasioita. Muuten voi mennä ranne kokonaan rikki. Onko kellään vinkkejä hyvistä rannetuista?

Tänään lienee vuorossa sisäurheilua huonon kelin takia. Ulkona on ihan kamala loskakeli, ja mulla on autosta tuulilasinpesuneste loppu. Mitenköhän pääsen hengissä kotiin?