Muutama kuukausi sitten huuto.netistä huudettu puhelimeni on alkanut reistailemaan. Niin sanotusti bugittamaan. Ei se minulle ole niin kauhean nöpönuukaa, koodiorjan työssäni olen tottunut siihen että bugit kuuluvat olennaisena osana nykypäivään, muodossa tai toisessa.

Vaan kun tämä kyseinen bugi on aika nolo. Jostain syystä joskus puheluun vastattaessa puhelin ensin heittää kaiuttimen päälle ja täysille ja sen jälkeen kaikki näppäimet niin jumiin, ettei ilman akun irrotusta tapahdu mitään. On se noloa, kun mies soittaa kaupasta että ostanko mää sulle näitä siivellisiä vai siivettömiä terveyssiteitä ja puhelin kailottaa sen ilosanoman koko kansalle just kun sattuu pomo seisomaan vieressä ja käytävällä sen seitsemän muuta kolleegaa. Siinä kun yrität olla naama punaisena niin kuin ei mitään.

No tästä nolotusbugista johtuen material girl taas nostaa päätään - pitäisi saada uusi puhelin! Katselin Nokian mallistoa ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä, kirjaimellisesti. L'amour-mallistosta, mallia 7370:

89194.jpg

Aim in lööööööööv..... Onko vähän ihana? On vaan vähän ihana hintakin. En tämmöstä helmeä oikeasti tarvitsisi, vaan kun se vaan on niin ihana... Miten näistä kalliista mielihaluista oikein pääsisi eroon? Help, anyone?