Kuntonyrkkeily

Perjantaina uskaltauduin vihdoin ja viimein kuntonyrkkeilytunnille. Meinasin kyllä jänistää sen seittemän kertaa, minä kun en ole kauhean hyvä itsekseni menemään mihinkään uusiin juttuihin. Kauhean hyvä olen kyllä keksimään tekosyitä miksi jättää menemättä.

No, menin kuitenkin, ja onneksi meninkin! Alkujännityksen lauetessa oli tosi kivaa. Naispuolisen opettajan opastuksella käytiin tekniikkaa läpi. Tämän takia tunti olikin suhteellisen kevyt, kuten allaolevasta kuvasta näkyy, mutta sepä ei minua haitannut. Sitten kun on tekniikka hallussa, voi osallistua niille rankemmille tunneille.

Illan olikin sitten mukavan rento ja lämmin olo yläkropassa. Tekee varmasti hyvää tämmöisen nörtin niskoille. Aion ehdottomasti mennä uudestaan!

33507.jpg

Hiihto

Lauantaina käytiin avokin kera heittämässä hiihtolenkki. Kahdeksan kilometriä sain lykittyä ja tunti siihen meni. Ja todella kovaa mentiin taas.

En tiedä onko minulla tekniikassa vika vai missä, että noin täysillä joutuu koko ajan menemään. Ja vauhti ei siltikään ole päätähuimaava, taas tuntui että kaikenmaailman teräsmummot painelivat ladulla ohitse. Edelleen kyllä vähän tuntuu siltä, ettei sukset kovin hyvin luista. Vaikea sanoa, kuvittelenko, kun ei tuota vertailupohjaa muista suksista kauheasti ole. Jos joku hiihtoekspertti on linjoilla, kertokaapa mikä se olisi sopiva tuntikilometrivauhti perinteisellä tyylillä?

33508.jpg