Eilen sain mahani kipeäksi, joten en päässyt illalla jumppailemaan, vaikka hinku oli kova. Onkohan musta tullut nyt joku urheiluhullu? Voisin viihtyä illat pitkät jumppailemassa, vaan kun pitäisi parisuhdettakin hoitaa ja muita velvollisuuksia.

Tänään ei ole maha kipeä, mutta meiltä on hajonnut toinen auto, joten minun pitää kiikuttaa oma menopeli kiireesti kotia että toinen pääsee asioille. Mitäköhän korvaavaa sitä keksisi, kun ei salille pääse. Uskaltaisko sitä lähteä vaikka juoksemaan? Eilen näin että joku juoksi, ihan oikeasti. Ei kait se niin vaikeaa ole, se talvijuokseminen?

Tilasin joulukuun saamattomuuksissani itselleni Fitness-lehden motivaationnostattajaksi. Eilen tuli ensimmäinen numero, jo näin ensivaikutelman jälkeen voin sanoa että olipa se mielenkiintoinen lehti. Paksu kuin mikäkin ja täynnä asiaa joka minua kiinnostaa.

Kiinnostuksen kohteista puheenollen, minulla näyttää olevan blogisamis :). Todella kiva huomata että joku muukin on kiinnostunut samoista asioista kuin minä. En olekaan ainoa terveellisen elämän tasapainoilija!

Mutta hei Annimiina, se kommentointi ei toimi vieläkään! Herjaa vain "Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author."