Eilen menin ja ostin itselleni mp3-soittimen. Tämmöisen perusmallin ja tarjouksesta 39,90E.

107158.jpg

Meidän taloudessa oli jo ennestään yksi mp3-soitin, vaan se oli enemmänkin miehen käytössä. Silloin kun minä sitä käytin, piti aina vaihtaa soittimen sisältö, kun meillä ei tuo musiikkimaku ihan käy yksiin. Ja eritoten piti käytön jälkeen muistaa vaihtaa miehen biisit takaisin, ei sitä myrtsinaamaa katso kukaan kun mies tulee takaisin lenkiltä ja motkottaa, "Taas tää on täynnä jotain shakiiraa...".

Eli ostin sitten oman niin ei tarvitse venkslata eikä änkyröidä. Vaikuttaa ihan käyvältä peliltä. En mitään hifimallia tarvitsekaan. Se on muuten kumma homma miten musiikki ainakin allekirjoittaneella buustaa mukavasti liikuntasuoritusta. Kunnon tempoa mukaan niin jalka nousee tai poljin polkee kuin huomaamatta kovempaa. Vaan meidän, joihin musiikki vaikuttaa voimakkaasti, kannattaa olla tarkkana mitä musiikki soittimeen laittaa. Joku aika sitten menin laittamaan lenkkimusiikiksi soittimeen Stellan levyn. Koita siinä sitten lenkkeillä kun on koko ajan märy kurkussa.

Illalla voisi lähteä kokeilemaan soitinta käytännössä kävelylenkin muodossa. Jos siis saan kipeän pottuvarpaani ängettyä lenkkariin.