Huomio! Huomio! Seuraavassa on tiedossa naisellista vaatehömppää, joten jos et ole kiinnostunut, paina sitä back-nappulaa siellä selaimessa!

Uudet jumppahousuni saapuivat eilen. 

Ensimmäisenä paketista ottaessani nauru pääsi, ei minun löllöilläni näihin mahduta! Vaan kummasti ne jalkaan vedettäessä alkoivat sinkumaan, eli menivät jalkaan! Housut tukevat ihanasti takamusta, lättäpersukseni näytti jopa lähes hyvältä housuissa! Kangas oli myös ihanan tuntuista iholla.

Pituutta oli reilusti. Yli minun tarpeen, ja tänään pitääkin kiikuttaa ne ompelijalle. Eli housujen lopullinen hinta eikun vaan nousee. Ensi kerralla taidankin tilata lyhyempää Fitness Fit -mallistoa. Esimerkiksi nämä housut näyttävät aika kuolattavilta...

Matala vyötärö on sekä hyvä että huono juttu minun kohdallani. Pidän kyllä kovasti matalista housuista. Vaan kropalleni ne ei ihan joka tilanteessa ole imartelevia. Olen nimittäin kokoa 40/42 ja suurin osa massasta lienee keskittynyt eteen maharöllykäksi. No sitten kun lantiohousut laittaa jalkaan, röllykkä ikäänkuin löpsähtää lantiohousujen etusauman päälle. Tiedätte varmaan ilmiön jos olette ei-niin-hoikkien teinityttöjen pukeutumista katsoneet. Röllykkä ikäänkuin pullahtaa esille ja housujen etureuna rullautuu röllykän alle piiloon. Housut siis näyttävät hyvälle kun jaksat pitää ryhdin hyvänä ja röllykän kurissa.  Vaan auta armias kun keskitys herpaantuu... No, näiden housujen kanssa on motivaatiota saada se litteä vatsa, kun röllykkä roikkuu edessä muistuttamassa asiasta!

Jos huonona puolena on se, että röllykkä tulee esiin, niin positiivisena puolena pitää sanoa se, että jenkkakahvat hävisivät jonnekin housujen sisään piiloon, en tiedä minne!

Mutta kokonaisuudessaan ihan kivat housut. Luulen että kun tästä kroppa tiivistyy lisää, niin ovat vielä miellyttävemmät. Sehän etu näissä One Size -housuissa on, että heiluipa koko minkä verran vain, housut heiluvat mukana. Eli säätövaraa piisaa. Arvosanaksi antaisin 9.-