Minua ei ikinä haasteta mukaan mihinkään meemeihin, vaikka sitä välillä kuinka salaisesti toivon. No, nyt lyön hanskat tiskiin, ja haastan itse itseni! Pöllin Kattiinan blogista tämmöisen ruoka/juoma-meemin ja päätän nyt haastaa siihen itse itseni. Ja päätän ottaa haasteen vastaan, kiitoksia vain. Niin kerta.

"Listaa blogiisi neljä syömiseen ja juomiseen liittyvää riippuvuuttasi. Haasta joku mielenkiintoiselta vaikuttava kanssabloggaajasi mukaan jos siltä tuntuu"

1. Maito
Rasvaton maito on parasta juomaa. Menee päivässä 1/2-1 litra. Ruokajuomana parhaimmillaan. Kuten tämän meemin seuraavistakin kohdista voi päätellä, melkomoinen maitotyttö olen. Maitotuotteet ovat kyllä minun ruokavaliossa numero ykkönen. Ehkä pahin painajaiseni olisikin sairastua laktoosi-intoleranssiin tai maitoallergiaan.

2. Kermavaahto
Jos kermavaahtoa tungettaisiin hikisiin sukkiin, näyttäisivät sukat silmissäni vastustamattoman herkullisilta. Laskiaispullat, täytekakku, näitä riittää. Kermavaahdon kanssa meikäläisen kontrolli pettää täysin.

3. Rahka
Ehrmannin rasvatonta rahkaa kuluu näinä päivinä hulvattomasti, keskimäärin purkki päivässä. Sovellusalueita on läjäpäin: marjarahka, hedelmärahka, funlight-rahka, mehukeittorahka, pirtelö em. muunnoksineen, rahkapannari, rahkalätyt jne. jne. Hyvää, halpaa ja terveellistä! Elintarviketeollisuuden parhain keksintö ikinä!

4. Raejuusto
Se vain on niin hyvää. Lisukkeeksi ruuan kanssa, paljaaltaan suoraan purkista, miten vain.

Edellämainittujen lisäksi olen koukuttunut pahasti ainakin lakuun, suklaaseen sekä kahviin :)

....

Muuten, kohta näyttää tuolla vieressä -> menevään maaginen 5000 kävijän raja rikki. Viidestuhannes henkilö voisi halutessaan nostaa kätensä pystyyn ja huutaa HIP!. Onnekkaalle talo tarjoaa kymmenen ilmaista käntiä sivustoillamme.