Elämä on tavallaan junnannut jo vuosikausia omilla urillaan. Sama työ ja muutenkin elämä aika rutinoitunutta. Olen miettinyt siihen muutosta, ja kun kerran työpaikkaa ei päässyt vaihtamaan, on keksittävä muuta. Niinpä olen ajatellut lähteä hieman haistelemaan opiskelun tuulia. Ajattelin aloittaa ns. pehmeällä laskulla, eli avoimen yliopiston opinnoilla. Näin voisin makustella, olisiko minusta oikeasti opiskelemaan työn ohella. Tai onko minusta opiskelemaan yliopistossa. Tai onko minusta opiskelemaan ylipäätänsä enää ollenkaan.

Lisäksi olen ajatellut ottaa suoritettavaksi sellaiset perusopinnot, jotka eivät millään tavalla liity omaan alaani. Haluan kasvattaa yleissivistystäni, ja nämä kyseiset perusopinnot ovat todella kiinnostavia. Oman alani, eli tietojenkäsittelyn, perusopinnot,  taas kuulostavat aika tylsiltä ja jo moneen kertaan opiskelluilta.

Opiskelu, ja varsinkin yliopisto-opiskelu tuntuu omassa mielessä tällä hetkellä jännittävältä ja uudelta ja mahtavalta. En millään malttaisi odottaa syksyyn että pääsisi opiskelemaan. Eikä mitään verkko-opiskeluja, vaan kunnolla luennolle istumaan ja tekemään muistiinpanoja oikealla kynällä oikealle paperille! Yliopiston käytäville haistelemaan tiedon tuulia! Tokihan tämmöinen akateeminen glamour katoaa hyvinkin pian, mutta nautitaan vielä kun voidaan!

Etsemmottisia suunnitelmia täällä. Välillä pitää keksiä vähän jotain uutta säpinää elämään. Toivottavasti syksyllä päästään raportoimaan tänne opiskelu-uutisia!

524867_little_black_book_2.jpg

Eilen sain käytyä puolen tunnin pyörälenkin ja vähän vatsa- ja selkälihasliikkeitä siihen päälle.  Selkä on ollut vähän kipeä, ei kylläkään niin paljon kuin ennen osteopaattia. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, että saadaan kauan odotettu loma vietettyä ilman kipua ja tuskaa. Enää 4 päivää lähtöön...