Eilen pääsin vihdoin ja viimein fysioterapeutille. Mittaili ja tsekkaili, muttei mitään draamaattista löytänyt. Astuminen on jonkin verran sisäänpäin kääntyvää, mikä voi aiheuttaa alaselkäkipua. Myös jalkojen takaosat, pohkeet ja reidet olivat hyvin kireät. Sain ensiavuksi asentoa korjaavat kenkien pohjalliset sekä jalan takaosien venytysohjeet. Kuukauden päästä uusi aika, jos ei ole apukeinot auttaneet, sitten pääsen röntgenkuviin.

Otin myös itse aktiivisen roolin tässä selän kuntouttamisessa, tänä aamuna olin 7.30 jooga-pilates -tunnilla. Mikä suoritus! Liikkeet tuntuivat hyvälle, luulenpa että menen toistekin.

Miehenpuolikkaalla on tänään syntymäpäivä. Ostin sille lahjaksi sykemittarin. Tykkääköhän se siitä? Vai olenko nyt itse sortunut siihen, että annan lahjaksi sellaista mistä enemmänkin itse tykkään kuin että lahjan saaja tykkää? Tätä aloin miettiä vasta lahjan ostamisen jälkeen. No, saapa nähdä, oliko se moka vai oliko se hyvä.

Niin ja ostin eilen Hulluilta Päiviltä itselle Röhnischin jumppapaidan kokoa L, ja se olikin sitten vähän tiukahko. Mikä piru siinä on, että ostan jatkuvasti itselleni liian pieniä jumppavaatteita? Vai olenko itse liian iso? Alkaa kohta ymmärrys ja rahat loppumaan. Ostin myös ne rannetuet, saapa nähdä onko niistä apua rannekipuihin. Ainakin olivat jämyn tuntuiset.