Kävin eilen salilla. Ja taas on vaihteeksi alaselkä kipeä. En tiedä onko tämä nyt kuvittelua, mutta vaikuttaisi siltä että alaselkä tulee aina jalkapäivän jälkeen kipeäksi. Eli se tarkoittaa sitä, että nyt on muokattava saliohjelmaa. Taidan nyt ihan ensimmäisenä jättää jalkaprässin pois, tai korvata sen jollain muulla jalkaliikkellä, esimerkiksi tällä. Ja kohta muutenkin jo kuukausia paukutettu saliohjelmani joutaa vaihtoon muutenkin, kunhan tässä jaksaa alkaa itselle etsimään sopivaa.

Jos ei selkäkipua huomioida, oli kiva salireissu. Jostain syystä viime aikoina olen jäänyt salille nautiskelemaan, tehnyt liikkeet ajatuksella ja huolella, sekä tehnyt perusteelliset alku- ja loppuverryttelyt. Ja illalla vielä venytellyt hyvin. Tämän takia en oikein ymmärräkään miksi alaselkä oikuttelee.

Huomasin muuten ilokseni, että kuntokeskukseni on auki myös pyhinä! Taidan pyhittää pääsiäisen levolle ja liikunnalle, sopivassa suhteessa. Raittiisti ja terveellisesti rentoutuen. Ihanaa päästä nauttimaan harvinaisesta neljän päivän vapaasta.