Lumikenkäilyä on nyt sitten kokeiltu. Ikävä kyllä perjantaiksi sattui ihan kammottava keli, lunta vihmotti vaakasuoraan ja tuuli oli niin kova, että tukka meinasi lähteä päästä. Säätä uhmaten vedettiin kuitenkin lumikengät jalkaan ja paineltiin lähipusikkoon tarpomaan. Piakkoin kuitenkin luovutettiin ja palautettiin kengät vuokraamoon ja paineltiin after skille. Ja mopedi taisi karata kätösistä, lauantain ohimon jomotuksesta päätellen. Että se siitä lumikenkäreissusta. Loppuviikonloppu menikin sitten yhtä reisille terveellisen elämän kantilta.

Viikonlopun törpöttelyjen jäljiltä sitten päätin terästäytyä. Herkulta röyhkeästi ryöstin ja omin itselleni vinkin kevätpuhdistautumiseen. Eli kokeiluun ostin putelin 3-tehojuomaa jonka pitäisi puhdistaa elimistöä ylimääräisesti nesteestä ja kuona-aineista. Miehenkin houkuttelin mukaan puhdistautumaan. Että nyt tässä sitten lipitämme yrttijuomaa ja yritettään jollakin tapaa puhdistautua.

Nyt on taas vakaa aikomus olla hyvin urheilullinen ja terveellinen ja kaikkea muuta hyveellistä. Ainakin vähän aikaa. Ainakin seuraavaan kertaan.