Tehokiinteytyksen lämmittelyviikon aloitus on sujunut mallikkaasti. Eilen syötiin päivälliseksi terveellisesti kanaa ja vihanneksi, jonka jälkeen tunnin sauvakävelylenkille pimeään (!) metsään. Tänään aamu alkoi puurolla ja lounaaksi nautin terveellisiä kalapihvejä ja paljon salaattia.

Iltapäivällä mennään sitten katsastamaan se työpaikan kuntosali. Vaikka mulla on tehokiinteytyksen saliohjelma tuolla kassissa mukana, ajattelin että jos tänään ottaisin homman hanskaan kuntosaliin ja laitteisiin tutustumisen periaatteella. Ensi viikolla ehtii sitten aloittaa The Ohjelman.

Rehellisesti sanottuna mua vähän jänskättää mennä sinne salille. Mitä jos en osaa tehdä mitään? Mitä jos siellä on ihmisiä joista en pidä? Mitä jos hajotan jotakin? Onneksi ei tarvitse yksin mennä, etten saa tekosyytä luistaa koko hommasta.

Nyt kun tarkemmin asiaa mietin niin muistan tämän tunteen entuudestaan. Ensimmäisiä kertoja kun ryhmäjumppiin eksyin, olo oli samanlainen. Jännitti ja pelotti. Kummasti se meni sitten ohi. Uskon että riittävällä tahkoamisella saan tuntemukset menemään ohi myös kuntosaliharjoittelussa. Ehkä. Toivottavasti.