Tänään olisi sitten ollut fysioterapeutti, vaan eipä sitten ollutkaan. Täällä meillä päin pyöriin ilmeisesti joku kovemman luokan lentsu, joka kaataa ihmisiä sänkyyn kokonaiseksi viikoksi. Näin oli ilmeisesti käynyt fysioterapeutillenikin. Plaah. Ruuhkaa siellä vissiin piisaa, seuraavan ajan sain vasta 5.4. Eipä auta kuin kärsiä, harmittaa vaan kun ihan tosissani odotin pääsyä ammattilaisen tutkittavaksi.

Eilen kävin salilla pitkästä aikaa. Oli aika shokki huomata kuinka äkkiä voimat katoaa. Painoja lätkin ulkomuistista, ja hoksasin että ne oli ihan liikaa ja eipä siinä auttanut kuin niitä vähennellä. Lihaskuntoa on ilmeisesti pidettävä jatkuvasti yllä pysyäkseen kunnossa.

Ruokailujen tasapainottamisessa on vielä tekemistä. Söin eilen töissä tuhdin salaatin, mutta vain yhden banaanin illalla ennen salille menoa. Tämä kostautui pyörrytyskohtauksena treenin lopussa. Ilmeisesti tarvitsen hieman isomman energiapompsin ennen treeniä jotta jaksaa. Heikotus on inhottava tunne, ja sitä on pyrittävä välttämään kaikin keinoin. Taidan ensi kerraksi väkertää vaikkapa rahkan etukäteisvälipalaksi.