On sellainen maanantailäski-olo, ja tekee mieli valittaa. Joten nyt valitan.

Viikonlopussa oli positiivista se, että se oli alkoholiton. No, siihenpä ne positiiviset asiat sitten jääkin, noin niinkuin terveellisen elämän kantilta. Lauantaina kävimme kylpylässä, ja sen jälkeen suuntasimme Raxiin. Olin ajatellut ottaa fiksusti salaattipuffetin. Vaan jostain syystä vedessä lilluminen oli kasvattanut nälkäni niin isoksi, että otin sitten sen pizzabuffetin.

Sääntö numero 1. Älä päästä nälkää tulemaan.

Joku siinä sitten on, että kun on muka kerran maksanut buffetista, niin sitä pitää syödä koko rahan edestä. Ja minähän söin. Tietäähän sen. Liikkumisista ei ollut puhettakaan enää sille päivää, niin ähky oli.

Sunnuntaina sitten kävimme kaupassa täydentämässä jääkaappia. Lakupussi sattui olemaan tarjouksessa, joten se hyppäsi ostoskärryyn. Ajattelin syödä sitä sivistyneesti, 1-2 lakua kerrallaan, vaan maun vuoksi. Tiedättehän miten siinä sitten kävi.

Sääntö numero 2. Älä osta herkkuja kotiin.

Turpoamisefekti siis jatkuu. Nyt sen alkaa jo huomaamaan. Housut ei tahdo mahtua päälle. Mättöruoka tulee naamankin kautta ulos. Väsyttää ja ketuttaa. Minun hyvänolonpaino on 64-65 kilon kieppeillä, ja vaatekaappikin on mitoitettu tuohon painoon. Nyt ollaan ~67 kilossa menossa ja tuntuu että vaatteetkin ovat ylipieniä makkarankuoria. Ja tuntuu etten tahdo millään saada sitä suuntaa alaspäin.

No joo. Nyt on valituskiintiö täynnä. Ei elämä ihan näin vakavaa ole. Menen illalla kiltisti salille ja huomenna on jo parempi mieli. Maanantait vain ovat joskus vähän vaikeita.

Motivaatiota löytyypi sitten täältä ja täältä.