Terveellisen elämän kantilta katsottuna oli taas vaihteeksi heikko viikonloppu. Perjantaina jostain syystä tympäisi työkavereiden innostus pikkujouluista, joihin itse en ollut menossa, ja tympimisestä johtuen jätin kuntosalin välistä ja lähdin kotia. Nyt harmittaa oma saamattomuuteni.

Lauantai meni nukkuessa ja elokuvia katsellessa, ei sekään kovin hyvin ole. Sunnuntainakaan en mitään varsinaista liikuntaa harrastanut, jos ei lasketa 5 tuntia jouluostoksia liikunnaksi. Melkein voisin laskeakin, oli se sen verran rankka reissu. Ja saldona vain kaksi joululahjaa, ensi lauantaina siis sama rääkki edessä.

Jos jotain huonoa niin sitten jotain hyvääkin. Tein kivoja löytöjä kirpputorilta, esimerkiksi löysin Kutrin kirjan Sinä onnistut hintaan 2,5 euroa. Hyvä lisä käsikirjastoon, vaikkakin asiapuoli on ainakin omasta mielestä hallinnassa. Myös todella hyvännäköinen paitapusero tarttui mukaan, vaikkakin se oli kallis kirpputorimitta-asteikolla, 5 euroa. Kauniita koreja joululahjaherkkukoreja varten löytyi myös, 0,5e/kpl. No sen minkä säästin kirpputoriostoksissa, menetin jouluostoksissa. Miten kaikki lasten krääsä voikin olla niin julmetun kallista?

Mutta iloisempiin asioihin. Oli oikein mukava huomata nimenhuudon myötä että on olemassa ihan oikeita ihmisiä siellä ruudun toisella puolella seuraamassa elämäni pieniä projekteja. Nöyrä kiitos teille.