On se nyt kumma, että mitä enemmän yritän panostaa terveyteeni, sitä sairaammaksi oloni tunnen!!

No ehkä edellinen nyt oli hieman liioiteltua, mutta nyt minulle on tulossa flunssa. Eilen arkoi ensin kurkkuun koskemaan. Sitten korvaan pistämään. Illalla oli sitten alaselkä todella kipeä. Tänään ollaan jatkettu edelleen nuhalla, ja seuraavaksihan tässä odotellaankin sitten kuumetta.

Ihan oikeasti! Tämä ei ole reilua! Viime viikolla oli ranne kipeänä, sitä edellisellä viikolla lonkka. En edes muista viikkoa, jolloin ei mikään paikka olisi ollut kipeä. Näiden takia olen jättänyt urheilut minimiin, vaan nyt alkaa mitta täyttyä! Rupeaa pikkuhiljaa ottamaan pattiin tämä jatkuva varominen ja kärvistely. Minä tahdon hikoilemaan! Salille! Pumppiin! Combattiin! Nyrkkeilyyn! Hiihtämään! Juoksemaan!

Vaan ei niin ei. <tähän kohti pettynyttä mutinaa ja kiroilua>

Olenkohan minä tulossa sitten vanhaksi kun alkaa olemaan tuota kremppaa jos minkälaista? Ei kroppa jaksa. No, terveydellä ei passaa kuitenkaan ruveta leikkimään, vaan taidan tämän päivän salireissun vaihtaa oman peiton alla lepäilyyn. Vaikka pää huutaakin liikuntaa, kroppa ei sitä jaksa. Pakko alistua kohtaloon.