Ensimmäinen salikäynti takana. Ja yllätys oli suuri, kun huomasin että sehän oli ihan kivaa!

Tein sittenkin tehokiinteytys-kirjan ensimmäisen viikon saliohjelman. Kirjoitin sen kauniisti paperille ja kuljetin sitä mukana. Olo oli jotenkin varmempi kun oli ohjelma jota seurata, ennenkuin siellä täällä vähän heiluttelee.

Yksi äijänkörmykin sinne tuli, ja vielä suurempi yllätys oli itselle se, ettei tämän henkilön läsnäolo haittannut ollenkaan! Siellä väänsin pää punaisena vatsalihaksia enkä välittänyt yhtään muista. Mikä tunne! Ja se äijänkörmy oli sitäpaitsi ihan kiva, taistellessani yhden laitteen säätöjen kanssa tuli hän herrasmiehenä auttamaan.

Kun sitten pääsin kotiin puoli kuuden aikaan, olo oli ihan hassu, kun päivän "urakka" oli siinä vaiheessa jo tehnyt ja sain käyttää iltani ihan miten lystäsin.

Nyt on paikat mukavasti jumissa. Lienen kai jonkinsortin perverssi kun pidän itseaiheutetusta lihaskolotuksesta. Tietää tehneensä jotakin.

Mietin illalla itsekseni mikä se oli joka teki ennen niin vastenmielisestä lihaskuntoharjoittelusta eilen niin mielekästä. Tässä jotain ajatuksia, ei missään erityisessä järjestyksessä.

1. Saliohjelma. Valmis saliohjelma toi jotenkin kummallisesti tietynlaista varmuutta minuun, että tässä nyt ollaan niinkuin muka jotkut enemmänkin harrastaneet.

2. Sykemittari. Melkomoinen motivaattori on tämä kyseinen kapistus ollut. Eilen tein saliohjelman paritreeninä -> syke pysyi koko ajan korkealla -> kaloreita paloi -> motivoi. Yksinkertaista mutta totta.

3. Seura. Oli hyvä että "ensimmäisellä" kerralla oli kaveri mukana, jotenkin se toi sellaista turvallisuutta mitä kaipasinkin.

4. Ajankohta. Aiemmin yritin käydä työpaikan salilla aamulla aikaisin, ennen töiden aloittamista. Se ilmeisesti oli väärä ratkaisu. En todellakaan ole mikään aamuihminen muutenkaan, joten treeni ei kulkenut. Ja kun treenin jälkeen oli aina lisäksi suihku, meikkaus ja tukanlaitto, niin aikaa tuhraantui niin paljon että mielekkyys hävisi. Nyt kun sai treenin jälkeen hypätä suoraan autoon ja ajaa kotia suihkuun niin fiilis oli mitä parhain.

Aion kyllä ehdottomasti jatkaa saliharjoittelua tehokiinteytyksen mukaan. Koska pahin mörkö työpaikan salin suhteen on nyt voitettu, kynnys lähteä on hyvin paljon matalempi. Hyvä minä!