Kovasti olen tässä viime päivinä yrittänyt venytellä. Pitkäkestoisia venytyksiä, väh. 2 min/lihas. Kyllä siinä on huomannut itsekin kuinka todella jumissa nuo jalan lihakset ovat. Vaikka en ole mitään tehnyt, ne tuntuvat kireiltä kuin viulunkieli. Toivottavasti ne lähtisivät pikkuhiljaa aukenemaan hieronnan ja venyttelyn myötä. Eihän ne helpolla aukea, kun ovat jumissa olleet suurinpiirtein niin kauan kuin muistan, mutta yritys on kova. Kyllä sitä nyt huomaa, kuinka tärkeätä se venyttely ja verryttely olisi ollut jo aiemmin.

Synttärilahjaksi tilatun Sport-lehden ensimmäinen numero tuli tällä viikolla. Ei kyllä kovin syvältä säväyttänyt. "Laiska jumppaa sängyssä". No öh?

Eilen meille tuli teitä tuntemattomia pitkin Bodaus-lehti. En ole aiemmin moiseen lehteen törmännyt saatikka päässyt katselemaan sisältöä. Olin positiivisesti yllättynyt. No, toki ulkoasu oli tökerö, kirjoitusvirheitä artikkeleissa useita. Mutta yllättävää oli se, ettei siellä kaikki jutut olleetkaan ladonovien kokoisille miehille tarkoitettuja. Lehdessä oli esim. tällaisia artikkeleja:

  •         Kroppa hääkuntoon
  •         Fitnesslupaus Krista Repo on periksiantamaton salitreenaaja
  •         Lihasepätasapaino istuvien ihmisten vitsaus
Varsinkin tuo viimeksimainittu artikkeli oli hyvinkin mielenkiintoinen. Ei siis ole aina koiraa karvoihin katsominen!