Aloin kirjoittamaan tätä blogia syyskuussa 2005. Siis aika kauan sitten. Heti alusta asti teemaksi muodostui liikunta, ruokavalio ja terveelliset elämäntavat yleensä. Toki muistakin elämänkäänteistä tuli kirjoiteltua, kun niitä eteen sattui.

Mitä sitten on melkein puolentoista vuoden aikana tapahtunut? Paljon! Kuka muistaa tähtihetket junttijumpan tai nyrkkeilysäkin kanssa ? Tai tupakanlopetusta juurilla ja kirjoilla?. Pasifistin tappeluintoa? Suuria lupauksia? Elämää suurempia hiihtohurmoksia? Niin paljon kaikkea mukavaa muisteltavaa. Ei se elämäni taidakaan olla niin tylsä kuin luulin!

Vaan kaikkea aikansa. Nyt on tullut aika jatkaa eteenpäin. Uusiin tuulin ja tunnelmiin. Tämän blogin päivitys päättyy nyt tähän. Jätän tämän vielä toistaiseksi näkyville, jos jotakuta tammikuista elämäntaparemontoijaa kiinnostaa historiaa lukea.

Kiitos teille kaikille lukijoille ja tilaajille, joita vieläkin on 39 kpl! Kävijälaskurin mukaan kävijöitä yli 20 000! Teiltä olen saanut paljon iloa ja tukea kommenttienne kautta. Jotkut teistä jopa tuntuvat ihan oikeilta ystäviltä, vaikkei koskaan ole tavannutkaan! Oli mukava viettää seurassanne lähes puolitoista vuotta. Ootta kivoja!


pentools5lg.gif

Kiitos ja näkemiin.
Sisko


ps. Jos jotakuta kiinnostaa allekirjoittaneen elämäntapataiteilu muualla, tyystin toisella teemalla, oikealla nimellä, ottakoot yhteyttä sähköpostiosoitteeseen [email protected] niin kerron oikean osoitteen.