Eilen katsoin nauhalta Täydelliset Naiset. Tiesin heti ensimmäisestä jaksosta lähtien että tähän sarjaan jään koukkuun. Kuten moneen muuhunkin sarjaan. Sitten katsoin Olet mitä syöt.  Aihepiiri on tässä ohjelmassa mielenkiintoinen, mutta en erityisemmin pidä toteutustavasta. Liikaa toistoa ja tekodramaattisuus ärsyttää. Sen jälkeen piti vielä katsoa Kylmäverisesti sinun ja sen jälkeen vielä 4D dokumentti pojan sisällä loisena elävästä kaksosesta.

Eilinen saldo oli siis 3,5 tuntia tv:n katselua. Järkyttävää. Ja kun siitä laskee viikkoannoksen niin johan alkaa päätä pyörryttämään.

Olen Sisko ja olen television orja.

Asiaa olen paljon miettinyt viime aikoina. Mitä kaikkea ehtisikään tekemään jos ei tuota pirun rakkinetta olisi. Miten voin muka sanoa etten ehdi urheilemaan, siivoamaan, lukemaan tai hoitamaan sosiaalisia suhteita jos minulla kerran on noin paljon aikaa päivässä katsoa televisiota.

Kotona olenkin lämmitellyt ehdotusta viikon telkkarinkatsomislakosta. Kun täytyyhän lakkoon saada muutkin perheenjäsenet mukaan, pienessä asunnossa on vaikea välttyä tv:ltä jos se auki on. Ajankohdan täytynee olla lapseton viikko, koska en sentään niin julma äitipuoli tahdo olla, että kiellän lapsilta pikkukakkosen. Täytyy taas nostaa asiaa esille, josko sitä pääsisi kokeilemaan, kuinka koukussa sitä oikein onkaan. Riudunko jo puolessa välissä menetettyjen juonikuvioiden puolesta.

Ja tämän paasauksen jälkeen on hyvä antaa päivän tv-vinkki. TV2 esittää klo 22.05 Michael Mooren Bowling For Columbine. Harvinaisen vaikuttava elokuva. Kannattaa katsoa.