Siis mitämitämitä?!? Minkä ihmeen neljännen viikon saldo? Minä luulin että olen kolmannessa viikossa vasta menossa, vaan ei, laskujen mukaan tehokiinteytystä pitäisi olla jo neljä viikkoa takana. Omituisia viikkojen katoamisia. Kertonee sen ettei ihan täysillä olla oltu mukana hommassa.

Eipä ole häävit neljä viikkoa ollut, yhtään ns. täydellistä viikkoa ei ole vielä kohdalle sattunut. Oikestaan tuntuu siltä että liikunnat ja syömiset ovat menneet jopa huonommin kuin ilman mitään julkista projektia. Jos se vaan on mitenkään mahdollista.

Viime viikko ei ollut niin kauhean huono. Sain käytyä maanantaina pitkällä sauvakävelylenkillä, tiistaina salilla, keskiviikkona stepaerobicissa ja torstaina tanssitunnilla. Siihen saakka söinkin oikein kurinalaisesti ja terveellisesti. Vaan mikä kumma siinä perjantaissa sitten on että sitten kaikki aina lässähtää? Ei tämmöinen jatkuva aaltoliike ole hyväksi kropalle. Alkuviikko urheilua ja terveellistä ruokaa, olo on mitä mainioin.  Loppuviikko sitten kökköruokaa sohvan nurkassa löhöten. Näin on muuten jatkunut jo pitemmän aikaa. Miten minä en osaa löytää sitä kultaista keskitietä?!

Siispä sen kultaisen keskitien etsintä jatkuu. Tehokiinteytyksen 1-4 viikkojen jankutus jatkuu edelleen, niin kauan kunnes se onnistuu rutiinilla. Näin muuten taidettiin kirjassakin mainita - mikään ei estä viipymästä ensimmäisissä viikoissa pidempään.

Ohjelmasta itsessään voisin sanoa, että kyllä olen siitä tykännyt. (Eihän se ole ohjelman vika, että perjantaina tulee kaikenmaailman houkutukset..) Ehkä kuitenkin odotan hitusen sitä, että pääsisin saliohjelmaa jo jakamaan osiin, koko kroppa kerralla tuntuu aika raskaalta ja pitkältä vieläkin. Mutta noin muuten lihaskuntoharjoittelun ja aerobisen osuus alkaa olemaan pikkuhiljaa balanssissa. Mieli tekisi ottaa ohjelmaan vielä joku venyttelyosuus esimerkiksi ryhmäliikuntana, mutta jospa malttaisi vielä mielensä.

The Salainen Projekti saada työnantaja osallistumaan liikuntakustannuksiin etenee, mutta on vielä sen verran vaiheessa ettei virallista raportoitavaa vielä ole. Palataan siihen asiaan siis sitten myöhemmin.