Ja taas on mennyt yksi kuukausi elämää eteenpäin. On aika katsoa viime kuun lupauksia, mentiinkö metsään vai onnistuinko jossakin.

Pyrin keittämään ainakin pari kertaa viikossa itselleni aamuisin kaurapuuron.

Kyllä, tässä olen onnistunut! Puurosta on tullut arkiaamujen vakiokaveri, jonka voimalla jaksan niin paljon paremmin. Ja puuro on kuin samettia vatsalle, tunnen selvästi kuinka vatsa voi paremmin. Tästä olen siis ylpeä, hyvä minä!

Nostan kuukausittaista liikunta-aikaa korkeammalle kuin se on ollut kertaakaan sykemittarin oston jälkeen (mittari on ostettu toukokuussa, joten rima ei ole kauhean korkealla..).

Tässä en ihan onnistunut, mutta lähellä käytiin. Kuumeilu aiheutti sen, että viime viikko meni lähes kokonaan lepäilyn kantilta ja se näkyi sitten tuloksissa. Mutta olosuhteisiin nähden todella hyvin meni urheilujen osalta tämä kuukausi.

En osta yhtään uutta vaatekappaletta kaupasta, kirpputoriostokset on enemmän kuin sallittuja.

Tämä myös melkein onnistui. Vain kaksi vaateostosta tein kuukauden aikana kaupasta, ja nekin ovat oikein hyvin perusteltavissa. Ostin nahkahanskat autoilua varten, koska huomasin tavallisten hanskojen luistavan sen verran että oman turvallisuuden kannalta ne täytyi vaihtaa luistamattomiin nahkahanskoihin. Lisäksi viime viikonloppuna löysin aerobic-kengät tarjouksesta 19,90e, josta vielä sain 15% kanta-asiakasalennuksen. En malttanut olla tilaisuutta käyttämättä, koska tossujen osto oli kuitenkin edessä entisten hajotessa jo melkein jalkaan.

Valokuvaan enemmän.

Tässäkin lupauksessa onnistuin, en nyt ehkä niin hyvin kuin olisin odottanut, mutta hieman tiuhempaan on tullut kameraan tartuttua kuin aiemmin. Nyt vain on alkanut harmittamaan se, että digikamera alkaa olemaan sen verran antiikkista mallistoa että valokuvaus ei ehkä ole maailman mielekkäintä. Laatu on aika huonoa eteenkin sisäkuvissa ja jostain syystä kamera on alkanut syömään pattereita niin ahkerasti että jo muutaman kuvan jälkeen kamera pimenee. Olisikohan suunnitelmissa uuden kameran osto.

Teen yläkropan lihaskuntoharjoituksia edes kerran viikossa.

Kyllä! Tässä olen onnistunut! Kotona olen tehnyt lihaskuntojumppaa ja nyt olen tosiaan sinne työpaikan salille uskaltautunut. Ja meno senkun vain paranee, nyt tehokiinteytyksen alkaessa.

Imuroin kerran viikossa.

Öh, tässä kohdassa mentiin metsään :) Sain imuroitua kuukauden aikana ehkä pari kertaa.

Kuukausilupasten suhteen onnistumisprosentti ehkä noin 75%, joten eipä mene huonostikaan. Täytynee huomiselle mietiskellä sitten marraskuun lupauksia. Luultavasti tulevat liittymään tehokiinteytykseen.