Kateus on pirullista. Inhottava tunne itsessä. Kunpa voisinkin nousta sen yläpuolelle. Mutta kun kismittään NIIIIIN paljon.

Muutama kuukausi takaperin hain yhtä juttua. Tämä juttu sopisi minulle kuin nyrkki silmään, siinä kun yhdistyy kaksi elämäni kiinnostuksen kohdetta. Haluaisin tämän jutun todella kipeästi, enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä. Nyt, ihan täysin sattumalta, kävi ilmi että eräs kolleegani on hakenut samaa juttua ja ilmeisesti käytännössä katsoen saanut sen. Ja arvatkaapa ottaako se pattiin!

Lähinnä kismittää se, että miksi minulle ei annettu edes mahdollisuutta tuohon juttuun?! Jos olisi annettu, tietäisin että takana olisi reilu peli, voisin tunnustaa tappioni hyvällä omallatunnolla. Olen kuitenkin aika hyvä häviäjä, itse asiassa. Mutta, peli ei ole menetetty ennenkuin se on menetetty. Vielä on joitain tsäänssejä olemassa, vaikka pieniä tsäänssejä ovatkin.

Niin ja tuo kanankoipi otsikossa oli vaan huijausta, ei täällä mitään kanankoipia ole. Niitä on vaikea syödä, ja sitäpaitsi tykkään enemmän fileistä.